Jordemoderkonsultation

Hjemme hos dig i dine trygge omgivelser, med tid, ro og nærvær til den fyldestgørende samtale.

Jeg tilpasser jordemoderkonsultationen efter dine ønsker og behov og med udgangspunkt i dig og din graviditet.

Der er altid tid til spørgsmål, og mit fokus er på de emner, der fylder i din graviditet.

Der er ingen begrænsninger på, hvad vi kan tale om under en jordemoderkonsultation. Vi kan bl.a. tale om graviditetens forløb indtil nu, sundhed og motion under graviditeten, sex og samliv, fysiske graviditetsgener, og hvordan de kan lindres eller forbygges. Vi kan også tale om tanker, følelser og ønsker i forhold til den kommende fødsel, tidligere fødselsoplevelser, smertelindring under fødslen, familieforøgelsen, amning og meget mere.

Ved en jordemoderkonsultation måler jeg dit blodtryk og tjekker din urin for sukker, protein og evt. tegn på urinvejsinfektion. Jeg laver en udvendig undersøgelse, hvor jeg mærker på din mave for at vurdere, hvordan barnet ligger, skønner barnets størrelse og måler livmoderens længde. Og så skal vi selvfølgelig lytte hjertelyd.

Alt efter hvor langt du er din graviditet, kan der være lidt variation i undersøgelserne.

Første gang jeg ser dig i din graviditet, bruger jeg lidt ekstra tid på at spørge ind til nogle generelle ting omkring dig og din sundhed. Det gør jeg for at sikre mig, at min vejledning og behandling er givet på et korrekt og fagligt rigtigt grundlag.

Du er velkommen til at have partner, mor, veninde eller andre med ved konsultationen. Jeg anbefaler dog, at mindre børn kun er med ved den udvendige undersøgelse og ikke ved samtalen.

Det kan give god mening at kombinere en jordemoderkonsultation med en akupunkturbehandling eller rebozomassage og derfor er der selvfølgelig mulighed for at tilkøbe netop dette til jordemoderkonsultationen

– læs om alt det gode ved akupunktur og rebozomassage i graviditeten eller kontakt mig og hør nærmere om mulighederne.

Hjem

Ring op

Send email

Kontakt os