Ydelser

Jordemoderkonsultation

Jeg tilbyder jordemoderkonsultationer specielt tilpasset efter dine ønsker og behov, og med udgangspunkt i dig og din graviditet. Der er altid tid til spørgsmål, og mit fokus er på de emner, der fylder i dig.

Jeg kommer hjem til dig, i dine trygge rammer og når du har tid.

Læs mere her

Fødselsforberedelse

Fødslen kan fylde meget i en graviditet, både for dig og din partner. Hvordan forbereder man sig egentlig bedst, på en så stor og skelsættende en begivenhed som fødslen? Det kan jeg hjælpe jer med, igennem samtale, teoretisk undervisning og øvelser, gode råd, tips og tricks.

Få 3 timers individuelt tilrettelagt fødselsforberedelse, hjemme hos jer i jeres trygge rammer og når I har tid.

Læs mere her

Akupunktur

Akupunktur kan bruges til meget i graviditeten, under fødsel og i barselsperioden. Det er en bivirkningsfri, behagelig og holistisk metode til behandling og lindring af almindelige graviditetsgener, ammeproblematikker og tendens til bekymringer og stress.

Du kan også få akupunkturbehandling som tiltrængt selvforkælelse og et kærligt energi-boost. Behandlingen foregår hjemme hos dig, i dine trygge rammer og når du har tid.

Læs mere her

Fødselsmodning

Du kan få fødselsmodning fra graviditetsuge 37+0 og frem til fødslen. Behandlingen er individuelt tilrettelagt efter hvor langt du er i graviditeten og hvad dine behov er. Behandlingen indeholder blandt andet en samtale, akupunktur, en guidet meditation og evt. en hindeløsning.

Behandlingen foregår hjemme hos dig, i dine trygge rammer og når du har tid.

Læs mere her

Trygheds-konsultation – hjertelydstjek

Går du rundt og er bekymret for, hvordan baby har det, eller trænger du til et hurtigt besøg og en kort samtale om eventuelle bekymringer, så finder vi hurtigt en tid til dig.

Læs mere her

Vending af baby

Har du fået konstateret, at baby ligger med numsen ned eller i tværleje? Eller har du erfaring fra tidligere graviditet med en baby der ikke lå helt optimalt i livmoderen, op til termin? Så er der meget du selv kan gøre, for at hjælpe din baby til at vende hovedet ned og stille sig klar til fødslen.

Jeg kommer hjem til dig og giver dig og din partner, øvelser, tips og tricks, som I selv kan fortsætte med resten af graviditeten.

Læs mere her

Efterfødselssamtale

Når fødslen er kommet lidt på afstand, oplever mange et behov for en efterfødselssamtale. Jeg kan hjælpe jer til at forstå fødselsforløbet i sin helhed. Jeg kan besvare de spørgsmål I måtte sidde tilbage med og giver jer en fælles forståelse for hvad der skete og hvornår.

Jeg kommer hjem til jer, i jeres trygge ramme og når I har tid.

Læs mere her

Barselsbesøg

Har I behov for et jordemoderbesøg efter fødslen? Jeg kan hjælpe med ammeproblematikker, tips og tricks til vikling af baby i stræk- og fastvikle, eller gode råd til generel trivsel og baby og forældre.

Læs mere her

Velvære-konsultation

Trænger du til lidt kærlig jordemoder-omsorg og fuld fokus på dig og din gravide krop? Så tilbyder jeg en velvære-konsultation fyldt med omsorg og forkælelse af dig. Der vil være tid til lidt snak, men det største fokus er på en velvære-behandling med akupunktur, aroma terapi og en guidet meditation, som giver dig ro og en følelse af velvære i krop og sind.

Jeg kommer hjem til dig, i dine trygge rammer og når du har tid.

Læs mere her

Hjem

Ring op

Send email

Kontakt os