Om mig

Først og fremmest er jeg jordemoder med hjertet

Jeg brænder for mit fag og for at støtte dig og din partner gennem den fantastiske oplevelse og transformerende livsproces det er, at vente et barn og blive forældre. Siden jeg blev færdig som jordemoder i januar 2013, har jeg arbejdet med fødsler, fødselsforberedelse og jordemoderkonsultationer.

Jeg elsker mit arbejde på fødegangen

..men mærker tydeligt, at det i et presset sundhedssystem er svært at yde den ro og det nærvær som en graviditet og fødsel fortjener. Det går både ud over den tid jeg har til de gravide og deres partnere, men også ud over min arbejdsglæde og skærer dybt i mit jordemoderhjerte. Derfor har jeg startet Liv Adelstorp – Din Jordemoder! Her tilbyder jeg, sideløbende med mit nuværende arbejde på Slagelse fødeafdelingen, private konsultationer, forskellige behandlinger og pakkeforløb, hvor fokus er fuldt og helt på dig og din graviditet.

Da min indre jordemoder begyndte at spire

Som ung rejste ud i verden, og endte med at bo 1 år på Bali. Her mødte jeg den mest inspirerende, omfagende og varme kvinde, jordemoder Ibu Robin Lim. Hendes væsen og den store forskel hun gjorde, ikke bare for gravide og fødende, men også for lokalsamfundet, for Bali, ja for hele verden, var dybt fascinerende. Den power der boede i hende ville jeg også have! Den forskel hun gjorde, ville jeg være en del af! Her blev det første lille jordemoder-frø plantet i mit hjerte. Jeg endte med at rejse fra Bali med noget af en rejse-souvenir, jeg var gravid. Robin var min jordemoder mens jeg boede på Bali og da jeg rejste hjem, gravid i uge 24, meget ung og alene, var jeg fyldt med en tro på min krop og min evne til at føde. Fødslen var vild, smuk og meget empowering. Jeg stod med det lille væsen i mine hænder og følte mig som super-women. Jeg bliver stadig helt overvældet og kan stadig mærke den urkraft og styrke jeg stod med, når jeg tænker tilbage på den fødsel – DET vil jeg gerne give videre til dig!

Når jeg er din jordemoder

..er TID, RO og NÆRVÆR nøgleordene. Du, din graviditet og din partner, får min fulde opmærksomhed og jeg tilrettelægger vores tid sammen, individuelt, efter jeres behov og ønsker. Den bedste start på livet som forældre, tager afsæt i graviditeten og fødselen. Mit mål er at hjælpe dig og din partner med at opnå en tryg og positiv graviditet og fødsel. Alle fortjener at blive mødt med TID, RO og NÆRVÆR, og opleve den styrkende og transformerende kraft der ligger i graviditeten og fødslen.

Jeg holder mig opdateret

Jeg ved at mit arbejde som jordemoder kommer med et stort ansvar, derfor holder jeg mig løbende opdateret på den nyeste viden, så mine råd og vejledninger bygger på et fagligt stærkt fundament.

Jeg elsker at nørde mit fag. Jeg tager ofte på kursus for at udvide mine kompetencer og suge til mig af viden og know-how.

Ud over min jordemoderuddannelse har jeg blandt andet taget kurser og efteruddannet mig:

  • Certificeret Spinning Babies® parent educator 2020
  • Meditations og mindfulness instruktør, AtWork skolen KBH 2020
  • Spinning Babies workshop ved Jennifer Walker 2016
  • ALSO kursus 2015
  • Akupunktur til gravide, fødende og barslende, ved Elsebeth Lægaard 2012

Private bor jeg i et hus i Ringsted med min mand, vores 3 dejlige børn, en masse nullermænd og en have der er mere vild end velholdt. Jeg er empatisk, livsglad, farverig og krydder mit liv, både professionelt og privat, med en god portion humor.

Følg med på Instagram

Hvor jeg løbende giver gode råd, tips og tricks, kommer med glimt fra mit liv, både som jordemoder og privat og fortæller mere om mig selv, min motivation, mål og visioner for Liv Adelstorp – Din Jordemoder

Hjem

Ring op

Send email

Kontakt os